Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe szaszłyki na imprezę sylwestrową. Idealna przekąska na zimną płytę. Wystarczy nadziać kulki mozzarelli, pomidorki koktajlowe i listki bazylii na patyczki do szaszłyków, a następnie całość polać sosem z oliwy i suszonej bazylii. Prościej już się nie da!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Pomidorki koktajlowe umyj i osusz. Listki bazylii opłucz i odłóż do obcieknięcia na ręcznik papierowy. Mozzarellę w kulkach odsącz z zalewy.
Na patyczki do szaszłyków nadziewaj kolejno: mozzarellę, bazylię i pomidorki. Szaszłyki polej oliwą wymieszają z ziołami i przyprawami. Gotowe!