Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efektowne danie, powiedziałabym że smakuje tak świetnie jak wygląda.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 68
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 68
Składniki
Łososia, brokuły, paprykę, marchewkę i fasolkę pokroić na mniejsze części i nabić na patyki do szaszłyków. Piec lub grillować około 10-15 min, do momentu aż łosoś nie będzie już surowy. Pod koniec pieczenia zmielić imbir i zetrzeć czosnek i posmarować tym szaszłyk, przyprawić solą, pieprzem i herbatą po czym piec jeszcze dodatkowych kilka minut. Podawać na gorąco z ryżem lub frytkami.