Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie rozpoczął się sezon na szparagi. Majówka to doskonały moment, aby przygotować je na grillu. Będą świetnym dodatkiem do mięs lub samodzielnym daniem, które z pewnością przypadnie do gustu wszystkim jaroszom.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 16
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 316
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3286
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 16
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 316
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3286
Składniki
Szparagi umyj, osusz i odłam ich końcówki. Przełóż je de naczynia, dodaj oliwę z oliwek, dopraw solą i pieprzem i, dokładnie je obtocz.
Grilluj szparagi przez ok. 10 minut, przewracając je co jakiś czas. Pamiętaj, że grill powinien być dobrze rozgrzany.
Zdejmij szparagi z rusztu, dodaj sos balsamiczny, odrobinę soku z cytryny, rozkruszoną fetę oraz dodaj podprażone orzeszki piniowe.