Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na każdą okazję z ciasta francuskiego z dodatkiem pomidorków koktajlowych i sera mini mozzarella, posypana ziołami prowansalskimi. Polecam.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na kwadraty. Każdy z nich posmaruj roztrzepanym jajkiem. Połóż przekrojonego pomidorka i po kulce mozzarelli, wierzch posyp ziołami prowansalskimi.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 15 minut na złoty kolor.
Przekąskę można podać na ciepło lub na zimno. Polecam.