Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego z pesto i koncentratem pomidorowym idealna na różne okazje i przyjęcia, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 195
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 195
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj pesto i koncentratem pomidorowym. Ciasto potnij na paski około 2cm. Każdy pasek przekreć po 2-3 razy i ułóż na papierze do pieczenia.
Za pomocą pędzelka posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 15 minut w 200 st. Podawaj z ulubionym dipem.