Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele składników nam potrzeba i czasu by powstało danie smaczne na kolacje.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 133
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 133
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Berlinki kroimy w krążki i dodajemy do cebuli.
3. Paprykę kroimy w paseczki, przekładamy do kiełbasek.
4. Dodajemy pomidory w puszce.
5. Wlewamy fasolkę razem z zalewą, prużymy 10 minut.
6. Na koniec doprawiamy chili i dodajemy koncentrat.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.