Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przyrządzeniu i smaczne :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Kapustę uszatkować drobno,wrzucić do garnka,dodać mielone,wypłukany surowy ryż i resztę składników.
Wyrobić jak ciasto,formować małe kotleciki i obsmażać z obu stron.
Ułożyć w garnku i zalać wodą,aby były nakryte,wrzucić 2 kostki rosołowe,gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Na tej wodzie zrobić później sos.