Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . Chciałbym wam zaprezentować efektowne przystawki na wielkanocny stół. Nadziewane pomidory i ogórkowe łódeczki przypadną do gustu zarówno dzieciom jak i dorosłym.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Ogórka obieramy . Z pomidora ścinamy górną część. Warzywa wydrążyć łyżeczką.
Do jogurtu dodajemy dwa sprasowane ząbki czosnku , sól i pieprz . Mieszamy Kroimy szynkę i szczypiorek i wraz z od cedzoną kukurydzą dodajemy do sosu jogurtowego.
Farszem nadziewamy pomidory . Na wierzchu układamy odrobinę kiełków i kulkę mozzarelli. Wydrążone ogórki napełniamy serkiem kanapkowym i dekorujemy łososiem . Smacznego