Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar z łososia, dzięki dodaniu werbeny (która ma cytrynowy zapach, działa energetycznie, pobudza siły witalne i nadaje potrawom unikalny smak) zyskuje doskonały smak.
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20672
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5191
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20672
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5191
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 57
Składniki
Siekamy kolejno łososia, werbenę, cebulę i kapary. Mieszamy składniki ze sobą, dodajemy oliwę, sok z cytryny oraz doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Przygotowany tatar zawijamy w plaster ogórka i układamy na środku talerza. Na wierzchu stawiamy kopczyk z kiełków lucerny. Obok tatara układamy plaster limonki, pomidorka, listki werbeny oraz skrapiamy talerz kremem balsamicznym. Tatar jest gotowy do spożycia bezpośrednio po przygotowaniu.