Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze śledzie
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Mieszamy razem miód, musztardę, przecier pomidorowy i przyprawy, otrzymując w ten sposób sos. Paprykę pieczemy tak, aby można było zdjąć z niej skórkę.
Następnie kroimy wszystko w drobniutką kostkę i mieszamy z sosem. odstawiamy do lodówki na ok 1h. Całość posypujemy kaparami