Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Składniki
Salate, pomidory,ogorka pokroj w kostke zrob dresing z soli pieprzu i oliwy odstaw,miske do salaty wysmaruj posiekanym czosnkiem,dodaj warzywa odstaw.
Mieso pokroj drobniutko,dopraw po swojemu na ostro lub lagodnie i podsmaz na lyzce oleju.
Nastepnie dokladaj po koleij warzywa,nie wazna kolejnosc,wszystko razem chwile poddus,az warzywa zmiekna.
Nakladaj farsz na placki tortilli,posypujac serem,zwijaj na zwinjete placki tez posyp ser,zapiekaj w 180 stopniach az ser sie stopi.
Podawaj z salata polana dresingiem.