Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 115
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 115
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
Składniki
ziemniaki obrane i pokrojone w niewielkie kawalki wrzucamy do glebokiego oleju nie smazymy ich tylko dusimy na malym ogniu ( maja sie prawie ropasc) po 10 min duszenia¨¨ wrzucamy cebule pokrojana w paseczki i czosnek. Dusimy wszystko razem nastepne 20 min.
W misce ubijamy bialka.
Do dobrze ubitych bialek dodajemy zoltka i odsaczone ziemniaki jeszcze gorace!!!!! Mieszamy nie zapominajac o soli
Calosc wrzucamy na patelnie z niewilka iloscia oleju. Mieszamy do momentu kiedy nie bedzie juz prawie surowego jajka. Obracamy i zosatawiamy na ok 1 min.
Gotowe