Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, szybka i zdrowa przekąska.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Wykonanie: Tortillę posmarować humusem, posypać sałatą ( najlepiej użyć mix sałat z marchewką). Następnie ułożyć cienko pokrojoną w plasterki rzodkiewkę i cienkie paski papryki. Jeden brzeg tortilli zostawić wolny na około 3 cm bo wtedy jak zwiniemy lepiej się sklei. Gotową tortillę pokroić na 2 cm kawałki i podawać na zimno jako przekąskę.