Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 72
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 72
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Sałatę oczyścić, opłukać, osuszyć i porwać na kawałki, dodać pokrojonego na małe kawałki pomidora, selera pokrojonego w plasterki. Czosnek obrać, zmiażdżyć, dodać sól i pieprz do smaku, oliwę, sok z limonki i wymieszać tak aby powstał sos. Połową powstałego sosu polać sałatę i wymieszać. Tortillę posmarować ketchupem, ułożyć na niej dwa plastry sera i szynki, zwinąć w rulon, zawinąć w folię aluminiowa. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 10 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w krążki, ułożyć na sałacie i polać resztą sosu.