Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na wieczór lub spotkanie ze znajomymi.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Tortille podgrzać po minucie z każdej strony na patelni. Odłożyć na talerz do ostudzenia, przykryć wilgotną ściereczką aby nie wyschły. Po ostudzeniu na każdą tortillę rozsmarować serek chrzanowy, ułożyć sałatę, szynkę i plastry ogórka. Zwinąć w rulon. Pokroić w 3-centymetrowe kawałki. Podawać od razu lub po schłodzeniu ok. 1 godziny w lodówce. Smacznego!!!