Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na imprezę :)
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 185
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 314
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4410
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 185
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 314
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4410
Składniki
Placki tortilli smaruję serkiem topionym, posypuję marynowanym zielonym pieprzem i układam plastry salami. Zwijam w rulon, zawijam ściśle w folię spożywczą i wkładam do lodówki do schłodzenia. Kroję ukośnie na plastry grubości 1 - 1,5 cm. Podaję z ulubionym sosem.
SOS: - majonez - ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę - śmietana 18% - sos sojowy ciemny 1 łyżka - koperek