Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 635
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 201
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 635
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 201
Składniki
Chleb tostowy dzielimy na plastry, delikatnie zrumieniamy w piekarniku. Po wyjęciu posypujemy czosnkiem. Na tosty kładziemy plastry boczku, znów posypujemy czosnkiem i bazylią. Na boczek kładziemy plastry sera i zapiekamy w piekarniku do roztopienia się sera. Można popijać barszczem nawet instant. Smacznego :)