Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre, smakują jak pizza
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Chleb tostowy smarujemy ketchupem, a następnie posypujemy oregano. Kładziemy po 2 plasterki salami na jedną kromkę i posypujemy pokrojoną wcześniej w kostkę papryką. Na wierzch kładziemy plasterek sera i wstawiamy tosty do wcześniej nagrzanego piekarnika. Pieczemy przez 6 minut w temperaturze 180C. Po upieczeniu polewamy tosty ketchupem.