Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
Udka z kurczaka posypujemy przyprawą do kurczaka, doprawimy do smaku solą i pieprzem. Wkładamy do lodówki na 2 godziny. Po upływie tego czasu, udka grillujemy do miękkości na grillu Zimne udka kroimy na plastry. Na kromkę chleba tostowego układamy ser, kawałki papryki i pokrojone uda. Przykrywamy drugą kromką chleba. Przykrywamy drugą kromką chleba. Do rozgrzanego tostera wkładamy tosty i pieczemy do zarumienienia.