Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączeniek truskawek i czekolady.Bardzo polecam szybką i pyszną przekąskę.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 133
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 133
Składniki
Truskawki umyć i wysuszyć.Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Truskawki trzymając za końcówki namaczać w czekoladzie i w cukrze perlistym. Dać na talerz i do lodówki by czekolada zastygła.Jeśli chcemy więcej podwajamy przepis. Smacznego życzę!