Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na nietypowe połączenie, które bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Przekąska jest lekka i zdrowa, a serwowana na słodko zasmakuje nawet Maluchom, które krzywią się na hasło: "szpinak" :)
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 369
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 80
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 369
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 80
Składniki
Liście szpinaku siekamy, truskawki kroimy na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczek. Do jogurtu naturalnego dodajemy cukier puder, mieszamy i dodajemy do szpinaku i truskawek. Wszystko jeszcze raz mieszamy i gotowe! Zdrowa, szybka i słodka przekąska - naprawdę smaczna :) Życzę smacznego! :)