Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właściwie to taka lekka przekąska, w sam raz na drugie śniadanie. Bardzo smaczne połączenie truskawek i awokado.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 131
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 131
Składniki
Truskawki umyć, pokroić na połówki. Awokado obrać, przekroić na połowę, pokroić w półplasterki. W pojemniczku lub na talerzyku ułożyć pokrojone kawałki awokado, skropić sokiem z cytryny. Na wierzch wrzucić pokrojone truskawki i plasterki cytryny. Całość uzupełnić listkami mięty.
Smacznego.