Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nóż naostrzony
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 33
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 33
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Składniki
Najlepiej jest wykroić prostokątny kawałek łatwy do późniejszego krojenia w plastry. Tuńczyka obtacza się w oleju i sezamie i smaży dosłownie po minucie na każdym boku, będzie widać bielejące mięso. Można też podsmażyć tuńczyka i potem posypać go prażonym sezamem. Mi najbardziej smakuje podany jako sashimi i nigiri z sosem sojowym, wasabi i z imbirem marynowanym.
Smacznego :)