Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa z wątróbki wieprzowej jest smaczna i będzie smakowała wszystkim tym ,którzy lubią troszkę na słodko
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 254
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 254
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
płuczemy wątrobę zalewamy je w mleku na pól godzinki następnie odsączamy.Smażymy na patelni .pod koniec smażenia dodajemy cebule i szklimy ja tylko.
Sypiemy sola i ziołami prowansalskimi.to wszystko przekładamy do brytfanny dodając umyte pokrojone w małe kosteczki papryczki ,po uprzednim wydobyciu z nich nasion.podlewamy wszystko woda i dusimy 15 min.
Do tego dokładamy śliwki i dusimy jeszcze 15 min ciągle podlewając woda na 10 minut przed końcem dodajemy jabłko i danie gotowe-SMACZNEGO!