Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie wymyśliłam sama, super smakuje.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 29
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 730
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 29
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 730
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Wykonanie: Masło roztopić wrzucić szpinak, posiekany czosnek i dusić 5 minut. Przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem . Rozgrzać olej na patelni włożyć listki laurowe i wątróbkę smażyć około 5 minut. Oprószyć solą i pieprzem, podlać bulionem i wrzucić pokrojoną cebulę. Dusić około 3 minut na wolnym ogniu, następnie wyłożyć wątróbkę na szpinak.