Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWO-SMACZNIE-KOLOROWO
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Składniki
Jajka gotujemy na twardo ,studzimy ,obieramy ze skorupki i kroimy wzdłuż na połówki. Układamy na półmisku.
Do miski wlewamy majonez, ketchup i pokrojoną w drobną kostkę paprykę .
Sos przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i mieszamy.
Gotowym sosem polewamy jajka.
Tak przygotowaną przystawkę możemy udekorować natką pietruszki,świeżym pomidorem lub szczypiorkiem.
SMACZNEGO!!!!!