Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki wrap z pastą jajeczną, kurczakiem, kukurydzą i pomidorem
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
1. Usmaż pierś z kurczaka, a następnie pokrój ją w małe kawałki. 2. Ugotuj jajka na twardo, obierz je, a następnie pokrój w kostkę i wymieszaj z majonezem, solą i pieprzem, tworząc pastę jajeczną. 3. Pokrój pomidor w kostkę. 4. Na tortilli rozłóż równomiernie pastę jajeczną, dodaj kurczaka, kukurydzę i pomidora. 5. Zwiń tortillę, tworząc wrapa.