Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna i podzielna salatka zawsze ja robie na jakies imprezy oraz spotkania
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1183
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1183
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Składniki
piersi ugotowac i ostudzone pokroic w kostke zupki zalac niewielka iloscia wody tak aby zakryc makaron z przyprawami pieczarki obgotowac oraz pokroic w kostke pozostale skladniki wymieszac i doprawic