Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to właściwie połączenie dowolnych warzyw pod przywództwem kalafiora, ja podaję tę kombinację jaka jest na fotce
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 13
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 13
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Składniki
Kalafior ugotować i poszatkować drobniutko, cebulę (kostka) podsmażyć na złoto,ziemniaki ugotować i utłuc, marchew ugotować i pokroić w kostkę, cukinię pokroić w kostkę i szybko obsmażyć. Wszystkie jarzyny połączyć , dołożyć groszek i doprawić do smaku.
Jajka ubić mikserem, posolić i stale ubijając stopniowo dodawać mąki, proszek do piecz. a na końcu śmietanę- masę połączyć z jarzynami
Pieczemy początkowo przez 20 min., potem posypujemy serem zółtym i pieczemy kolejne 5-10 min. Temp. 180 st.
Smacznego jarzynowego wypasu życzę.