Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach,Z parówek zdejmij osłonki.pomidory umyj,obierz,pokrój na grubsze plastry.Z kromek chleba odkrój skórki.
Niedużą,podłużną foreke lekko posmarować tłuszczem,wysypać warstwą sera,ułożyć na niej parówki(na dole 2,pózniej 3szt.)przesypać serem.na wierzchu położyć plastry pomidora,posypać serem.Przykryć kromkami chleba.zapiekać ok.10min/200''CPokroić zapiekanke w plastry.Smacznego!!!