Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra w smaku i wyglądzie ;).
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Wszystko kroimy w kostkę i na kawałki. POMIDOR W GRUBE PLASTRY !.
Warstwy: Ziemniaki, Cebula, Papryka, Pieczarki, Sól, pieprz, Pomidory, Oregano (lub inna przyprawa do pomidorów), Szczypiorek pokrojony na kawałki, Ziemniaki, Śmietana + ser. Zapiekamy godzinę 200 stopni. Można dać oliwki też na górę do sera i śmietany jeżeli ktoś lubi.:) Smacznego!