Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały smak, prosta w przygotowaniu
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
pokrojone pieczarki dusimy z cebulką w garnku - pozbywamy się w ten sposób nadmiaru zawartej w nich wody. Doprawiamy je solą i oregano
ser trzemy na tarce o grubych oczkach
bułki kroimy wzdłuż na połówki
na pokrojonych bułkach układamy pieczarki z cebulką, sterty ser żółty i dekorujemy papryką. Do smaku doprawiamy papryka ostrą mieloną i oregano
wkładamy na 10 min do piekarnika rozgrzanego do temp. 180 - 200 stopni. Dekorujemy ketchupem, jeśli ktoś lubi. Smacznego