Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe,smaczne i proste w przygotowaniu,moje dzieci bardzo lubią tą zapiekankę
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
Ziemniaki obrać,pokroić w połówki,lekko posolić i ugotować al-dente,odcedzić z wody.Kiełbasę pokroić w paseczki lub kosteczkę,podsmażyć,wrzucić cebulę pokrojoną w plasterki i wszystko poddusić do miękkości.W naczyniu żaroodpornym ułożyć warstwami pokrojone w talarki ziemniaki,na to duszona cebula,posmarować majonezem,potem druga warstwa ziemniaków,cebuli,posmarować majonezem i posypać startym serem.Wstawić do piekarnika i zapiekać w średnio nagrzanym piekarniku aż ser się stopi.Można podawać z ketchupem.