Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezapomniany smak, tylko zawsze podawano za mało keczupu :) Świetnie sprawdziły się na piątkowym spotkaniu.
piekarnik, patelia z pokrywką
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Smacznego :)
Pieczarki przesmaża się z cebulą i doprawia, wykłada się je na przekrojone wzdłuż bułki i posypuje serem.
Można wstawiać do nagrzanego piekarnika lub zrobić mini piekarnik na patelni z przykrywką. Najpierw ją nagrzewam i po chwili zmniejszam ogień na średnio mniejszy- całość zadziała jak piekarnik. gotowe będzie kiedy na serze pojawią się bąbelki. Podawać z keczupem.