Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapeczka jest pyszna w smaku, delikatna niebo w gębie. A kropeczki na „i” dodaje pyszny sos kielecki curry który nadaje charakterystyczny smak, co czyni kanapkę wyjątkową.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 194
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 194
Składniki
Polędwiczkę wieprzową QAFP oczyszczamy z błon i tłuszczu następnie myjemy i osuszamy. Posypujemy świeżo mielonym pieprzem i świeżym tymiankiem. Polędwiczkę wieprzową QAFP układamy na folii spożywczej zawijamy jak cukierek w rulon szczelnie. Czynność powtarzamy dwa razy. Warzywa obieramy, myjemy kroimy na mniejsze kawałki. Posypujemy solą i ulubionymi ziołami. Na sitku garnka do gotowania na parze układamy polędwiczkę wieprzową gotujemy do miękkości. Kroimy w plastry. Sałatkę dokładnie myjemy osuszamy . Bułkę kroimy na pół, dolną cześć smarujemy sosem curry, układamy sałatkę, plastry polędwiczki, smarujemy sosem plastry papryki,sałata papryka kiełki rzodkiewki przykrywamy górną częścią bułki.