Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam. Jest to przepis na zdrowsze chipsy. Podane składniki smakowe takie jak mielona papryka można zmienić.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
Ziemniaki pokrój w plasterki o dowolnej grubości.
Rozgrzej olej.
Pokrojone ziemniaki posyp papryką.
Ziemniaki wżuć do rozgrzanego oleju do tego czasu aż się zbrązowiom.
Wyciągnijc chipsy z oleju i odłóż je na papier aby tłuszcz wysechł.
Posyp chipsy papryką jeszcze raz.
Gdy ostygną można jeść.
SMACZNEGO :-D