Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie i bardzo łatwe do przyrządzenia, a za razem podane z czosnkowymi grzankami staje się elegancką zupą kremem. Szczególnie polecam dla osób, które nie jedzą mięsa.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Gotujemy wodę, rozpuszczamy rosołek, dodajemy groszek i gotujemy aż będzie miękki ok 15 minut. Następnie dodajemy sałatę, ogórek i cebulę gotujemy ok 15 minut i miksujemy blenderem. Zupę należy doprawić do smaku pieprzem.
Wek kroimy na małe kromeczki, robimy grzanki. Każdą grzankę smarujemy czosnkiem.
Zupę przyozdabiamy pietruszką i podajemy w miseczkach. Podajemy z grzankami czosnkowymi.