Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone kulki to inaczej faszerowane jajka, które sprawdzą się na śniadanie lub kolację dnia powszedniego oraz świątecznego. :)
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 120
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 223
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 120
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 223
Składniki
1. Ugotować jajka na twardo. Ja najpierw gotuję wodę, a później wrzucam jajka i gotuję przez 10 minut. Żółtko jest wtedy idealne. 2. Obrać jajka, pokroić na pół i wybrać żółtka. 3. Rozgnieść żółtka widelcem, dodając twarożek, tuńczyk, koperek, sok z cytryny oraz przyprawy wedle uznania.
4. Z powstałej masy uformować 8 kulek i włożyć do połówek białek. Smacznego! :)