Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować. Ziemniaczki są wspaniałe.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 154
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 154
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Miód wymieszać z octem, chili i cynamonem. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na maśle, dodać kukurydzę z zalewą i chwilę podgotować na wolnym ogniu. Na patelni rozgrzać olej, wsypać ziemniaki i smażyć przez 10 minut, stale mieszając pod koniec posolić do smaku. Następnie dodać kukurydzę, polać sosem z miodu i gotować jeszcze przez około 5 minut. Podawać na ciepło.