Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Islandzki dodatek do pieczonego schabu i baraniny, nadaje miesu ciekawy smak.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7018
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 339
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7018
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 339
Składniki
Ziemniaki gotujemy i studzimy, osuszamy. Na rozgrzana patelnie wsypujemy cukier, gdy zacznie brazowiec dodajemy maslo, mieszamy az oba skladniki sie polacza.
Wrzucamy ziemniaki, mieszamy az pokryja sie z kazdej strony warstwa karmelu.Smacznego!