Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ta przypomina mi o nadchodzących Świętach. W moim rodzinnym domu zawsze jemy ją podczas Wigilii.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 80
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 80
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i pokroić w średnią kostkę. Cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę. Por pokroić w talarki. Płaty śledziowe osączyć z zalewy i pokroić w kawałki. Majonez połączyć z musztardą, solą i pieprze. Wszystkie składniki włożyć do miski i zalać sosem majonezowo-musztardowym. Delikatnie wymieszać.