Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pożywna i smaczna zupa którą można przyrządzić w ciągu kilku chwil.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 276
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 276
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Paprykę umyć, oczyścić i pokroić w bardzo drobną kostkę. Pierś pokroić na małe kawałki. Natkę pietruszki opłukać, otrząsnąć z resztek wody, a listki drobno posiekać. Fasolę odcedzić na sitku i opłukać zimną wodą. Mniej więcej 1/3 włożyć do miski i odstawić na bok a resztę zmiksować z rosołem.
Olej rozgrzać w garnku, dodać paprykę i mięso i mieszając, smażyć na średnim ogniu około 5 minut, aż mięso się lekko zarumieni.
Dodać fasolę, zarówno zmiksowaną, jak i w całości i przyprawić papryką. Całość zagotować.
Zupę gotować pod przykryciem około 3 minut na małym ogniu. Następnie przyprawić do smaku solą, przybrać natką pietruszki i podawać.