Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oryginalna,dobra.Polecam osobom lubiącym pikantne potrawy
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 279
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 279
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Składniki
Mięso kroimy w kostkę , cebulę również i razem smażymy na rozgrzanej oliwie aż mięso będzie miękkie.Wsypujemy przyprawę gyros, mieszamy i odstawiamy na 30 min.
Papryki kroimy w kostkę.Podsmażamy na oliwie.Miękkie mięso i paprykę przekładamy do garnka.Dodajemy sos chili , cygański i śmietanę.Mieszamy i gotujemy 5 min.Zupę cebulowa gotujemy wg.przepisu na opakowaniu.Wlewamy do garnka z zupą mięsną , mieszamy i gotujemy 10 min.