Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewajaca zupka dla Smakoszy
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Por i seler drbno kroimy i dusimy do miekkosci na masle. W tym czasie w bulionie gotujemy pokrojone w kostke ziemniaczki.
Do podgotowanych ziemniakow dodajemy uduszonego selera i rory. Gotujemy razem ok. 10 minut dodajac serek topiony, sol, pieprz i galke muszkatalowa
Gdy wszystkie skladniki beda juz mieciutkie miksujemy zupke i posypujemy grzankami z pszennego pieczywa SMACZNEGO