Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa dobra do ciepłych i zimnych mięs, bez gotowania, można przechowywać w lodówce około pół roku
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7155
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7155
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Składniki
Wszystkie warzywa, oprócz pietruszki ,zmielić na maszynce
Pietruszkę drobno posiekać, dodać do pozostałych składników
Dodać przyprawy i wszystko razem dobrze wymieszać
Wlać do słoików, przechowywać w lodówce