Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna marynowana cukinia..uwielbia ją chyba każdy
NÓŻ,MANDOLINA,MISKA,GARNEK
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1034
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 113
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1034
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 113
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Składniki
Wodę zagotować z octem,cukrem i solą.Zalewę przestudzić.Po przestudzeniu dodać musztardę. Cukinię umyć i poszatkować na mandolinie grubości 3 mm lub też można ją pokroić nożem. Do każdego wyparzonego słoika 0,5l wrzucić dwa ząbki czosnku przekrojonego na pól, dwa baldachy kopru i napełnić słoik cukinią. Słoiki zalewamy do pełna. Ułożyć na blachę z wodą,włożyć do zimnego piekarnika ustawić 130 st.C jak piekarnik osiągnie 130 st.C pasteryzować 15 minut. Po tym czasie wyciągnąć z piekarnika,obrócić do góry dnemi przykryć ręcznikiem. SMACZNEGO :)