Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa sałatka z cukini w zalewie z musztardą francuską idealna jako przystawka lub surówka do obiadu
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9083
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 183
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 466
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9083
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 183
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 466
Składniki
Zalewa Wodę, ocet, cukier, sól zagotuj.Zostaw do ostygnięcia, następnie dodaj obie musztardy i dokładnie wymieszaj.
Cukinię umyj usuń końcówki i zetrzyj na tarce na plasterki dowolnej grubości. Na dno słoików wkładaj po 2 baldachy kopru i po 2 ząbki czosnku, następnie wkładaj cukinię, zalej zalewą. Słoiki zakręć i wstaw do garnka z wodą, na dnie ułóż ściereczką. Gotuj około 15 minut, słoiki wyjmij z wody i odwracaj do góry dnem. Po wystudzeniu przechowuj w chłodnym miejscu Z podanych składników wyszło 4 litrowe słoiki. Smacznego.