Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do mięsa i ryb.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 245
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 61
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 258
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 245
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 61
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 258
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć, polać zimną wodą, obrać ze skórki i pokroić razem z cebulą. Paprykę oczyścić z nasion również pokroić i zeszklić na oleju razem z cebulą. Dodać pomidory razem z powstałym sokiem, przyprawić do smaku i wymieszać. Cukinię obrać, pokroić w słupki, wrzucić do warzyw, zgotować przez 1 minutę. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25 minut, podawać do mięs lub do ryb.