Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną cukinię używam jako dodatek do dań przez cały rok (np. leczo, sos, zalewa do zapiekanek itp)
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 34
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31853
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 34
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31853
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinię obrać, poszatkować, posolić i odstawić na 4 godziny.
Następnie odcisnąć, dodać pokrojoną cebulę, natkę pietruszki koncentrat pomidorowy i zalać gorącą zalewą. Gotować około 15 minut i gorącą sałatkę nakładać do słoików, po czym odwrócić do góry dnem i wystudzoną odstawić w chłodne miejsce.