Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu na zimę.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 192
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 279
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 192
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 279
Składniki
Wykonanie: Buraczki ugotować, odcedzić, obrać i zetrzeć razem z cukinią(młodą nie obierać). Przyprawić, połączyć z posiekanym czosnkiem i wymieszać. Z podanych składników ugotować zalewę. Buraczki przełożyć do wyparzonych słoików. Gorącą zalewą zalać buraczki, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 15 minut.